Vi söker en Revisorsassistent till Linköpingskontoret

Är vi gjorda för varandra?

Vill du utvecklas långsiktigt och få en bred kompetens inom olika branscher? Är du positiv och serviceinriktad person som strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder? Är du noggrann och har logiskt tänkande med intresse för It. Har du ekonomiutbildning på högskolenivå med inriktning mot redovisning/revision?

– Ja, då är det dig vi söker!

Vill du jobba med ägarledda företag i en organisation med korta beslutsvägar, högt till tak och tydliga utvecklingsambitioner? Tycker du om ett kundnära och serviceorienterat arbetssätt där vardagen berikas med nya frågeställningar av skiftande slag? Sporras du av möjligheten att vara med och forma framtidens revisionsbyrå? Om du dessutom gillar ett positivt arbetsklimat med fantastiska kollegor?

– Ja, då är det oss du söker!

Som revisorsassistent kommer du arbeta i team med kvalificerade revisorer. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av revision, granskning av räkenskaper, dokumentation och konsultation inom redovisnings- och skatteområdet. Möjlighet finns även att kombinera dina arbetsuppgifter som redovisningskonsult.

Hos oss väntar en spännande tillvaro i trevlig miljö med verksamhet som är under förändring och tillväxt, vilket innebär stora möjligheter för dig som är driven och vill följa med på företagets resa.

Välkommen med din ansökan! Skicka ett personligt brev med CV till oss snarast möjligt till info@sandrev.se

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan !

Hoppas vi ses!