STOPPA PRESSARNA!

+ SOLEK EKONOMIKONSULTER

+ SANDBERGS REDOVISNING & REVISION

+ MOTALA REVISIONSBYRÅ

= SANT! 🙂

Efter många års fint samarbete har nu äntligen de samtal som redan för många år sedan fördes mellan Kirsi Landstedt och Marianne Sandberg, blivit verklighet! Sedan 1 januari 2020 är nämligen Solek Ekonomikonsulter AB med kontor i Åtvidaberg, ett systerföretag till revisionsbyråerna Sandbergs Redovisning & Revision AB och Motala Revisionsbyrå AB. Kirsi fortsätter att arbeta i verksamheterna och har genom affären blivit delägare i de tre bolagens ägarbolag Zentum Redovisning & Revision AB. Ägarbolaget ägs sedan tidigare av Marianne Sandberg, Carl-Johan Sandberg och Sture Larsson.

Vad betyder det här? Jo, bara fördelar för både kunder och medarbetare! Alla tre organisationerna får nämligen genom detta en rejäl kompetens- och resursförstärkning och kan tillsammans med alla våra fantastiska kunder och medarbetare fortsätta resan mot en digital, effektiv och framförallt kundnyttofokuserad framtid.

1+2 är helt enkelt fantastiskt!

Har du frågor? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kirsi Landstedt, 070-1912390

Carl-Johan Sandberg, 013-31 64 85

Sture Larsson, 0141-20 36 02