Enkelt för kunden

Detta är vårt mål i alla våra uppdrag. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla en så komplett och anpassad lösning som möjligt för att göra kundens insats så enkel och liten som möjligt. Vi, eller där så är möjligt systemet vi använder, skall dra det tunga lasset när det t ex gäller de administrativa sysslorna, så att kunden kan koncentrera sin tid till kärnverksamheten och vi koncentrera oss på maximal kundnytta.

Det ägarledda företaget är vår huvudsakliga målgrupp, och vårt tjänsteutbud är i huvudsak uppbyggt kring de behov denna grupp har omkring administration, redovisning, rådgivning och bestyrkanden.  Här nedan kan du läsa vidare om våra tjänster.

Anpassade paketlösningar

Vi skräddarsyr en lösning efter era behov och paketerar relevanta tjänster till en komplett helhet!

Egen ekonomiavdelning

Har ni behov av rätt kompetens till rätt sak vid rätt tillfälle? Då ska ni prata med oss om vår tjänst balansera.

Redovisning

Vare sig det gäller sinnesron som infinner sig när någon som kan tar hand om bokföringen, eller om det gäller biträde med avancerade K3-bokslut – så finns vi här för er!

Lön

Personalfrågor och lönehantering innefattar för det mesta ganska besvärlig administration. Vi kan löneadministration och erbjuder fasta priser.

Skatt

Skatt och moms är ofta komplicerade frågor även för små företag. Vi ser till att inga obehagliga överraskningar drabbar er!

Starta eget

VI har biträtt vid väldigt många företagsstarter genom åren, för att inte tala om alla företag vi följt från vaggan till att nå betydande omfattning. Vi delar mer än gärna med oss av erfarenheterna. Gratis dessutom!
w

Rådgivning

Som företagare uppstår ofta situationer där det känns tryggt att rådfråga någon. Med vår breda erfarenhet omkring ägarledda företag har vi mycket kunskap att dela med oss av.

Revision

På vilket sätt har du och ditt företag nytta av revision?

Integritets Policy

Här kan du läsa vår policy kring GDPR